Pameran Kereta Bertukar Ganas Apabila Bukan Kereta Yang Menjadi Tumpuan Tetapi Model Perempuan Yang Berpakaian…

Pameran kereta pastinya menampilkan beberapa orang model wanita yang berpakaian seksi bagi menarik perhatian beberapa orang tetamu yang hadir disitu.

Dengan bayaran masuk yang minimum, anda bakal dihidangkan dengan pelbagai aktiviti menarik. Antaranya sesi pandu uji, pertunjukkan drift, pameran kereta klasik, gerai jualan makanan, aksesori dan ruangan permainan untuk kanak-kanak.

Pameran Kereta Mewah ‘GEMPAR’ Dengan Gelagat Ramai Lelaki Yang Gagal Mengawal Nafsu

tak padan kecik, nak jugak

Pameran Autoshow biasanya disertai oleh puluhan, malah ratusan peserta yang meliputi pelbagai jenama kenderaan, perkhidmatan selepas jualan, aksesori dan banyak lagi. Paling penting, pelbagai promosi ‘tidak masuk akal’ akan diadakan.

bukan nak ambil gambar kereta pun

Lebih menarik, pelbagai hadiah menarik turut disediakan kepada pengunjung yang bertuah. Ada masa pengungjung yang berjaya membuat tempahan layak menyertai peraduan ‘Buy a Car, Win a Car’ dan berpeluang memenangi hadiah utama termasuk sebuah kereta baru.

agak-agak apa yang lelaki ni buat?

ni owner kereta pulak bernafsu besar, mujur lawa kereta dia

Bernafsu betul lelaki tiap kali autoshow. Macam mana wanita bernafsu waktu megasale, macam tu la lelaki waktu autoshow. Tak dapat beli kereta, dapat bergambar dengan model (yang sangat seksi dan cantik) dan pegang-pegang kereta pun jadi la.

Masih tak percaya? Sewaktu Pameran Motor Geneva dan Pameran Auto Frankfurt 2015, spekulasi media menganggarkan Putera Badr bin Saud telah membayar sekurang-kurangnya USD$5 juta untuk unit Chiron sahaja. Vision Gran Turismo?

Tidak dapat diagak langsung kerana ia adalah sebuah kereta konsep yang dihasilkan untuk proses pembikinan Gran Turismo Sport Sony Playstation. Ia bukan untuk produksi seperti Chiron. Ia satu-satunya model yang dibina bukan untuk produksi.

Bagi seorang yang memiliki kekayaan sebanyak USD$21billion, membeli kedua-dua kereta pameran ini umpama kita membeli keropok lekor di tepi jalan. Beliau tidak perlu menunggu sehingga Chiron dilancarkan sepenuhnya tahun depan, telefon sahaja CEO Bugatti kemudian tanya;

“Boleh saya beli Chiron dan Vision Gran Turismo tu? Bila boleh dihantar ke rumah saya?, nanti ambil cek dengan cleaner saya ada tunggu di garaj, awak isilah berapa jumlah harganya, cek dah di sign”

Akhirnya, jumpa juga model lelaki. Hahahaha…

Video

SUMBER : BULETINNETIZEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *