20 Foto – Macam Tak Percaya!! Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie Dan Menghilang Dari Dunia Hiburan, Jangan Terkejut Apa Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Sekarang.!

Lama rasanya tidak mendengar khabar berita mengenai penyanyi dan pengacara Sarimah Ibrahim selepas beliau mendirikan rumahtangga dengan Tunku Jamie.

Untuk info, Sarimah Ibrahim telah bernikah dengan Tunku Jamie atau nama sebenarnya Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar pada tahun 2015. Tunku Jamie merupakan cucu kepada Yang di-Pertuan Besar Negeri Sembilan ke-10.

Meskipun jarang dilihat di kaca TV apalagi berlakon namun beliau dilihat sering berkongsi gambar bersama suaminya di laman sosial Instagram. Semakin cantik, jelita dan berseri-seri Sarimah Ibrahim.

Jom lihat gambar terkininya.

Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto) Setelah 2 Tahun Jadi Isteri Tunku Jamie, Ini Yang Terjadi Kepada Sarimah Ibrahim Buat Ramai TAK SANGKA! (20 Foto)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *