Posted on

Sepasang Pelajar Sekolah Kantoi ‘BERSAMA’. Suruh Rakan Rakam Video, Supaya Dapat Tengok Bila…

Kebiasanya tandas dijadikan tempat untuk melepaskan hajat, Namun kerana tak tahan menahan hawa nafsu tandas juga boleh dijadikan tempat sesuai untuk berzina ikuti kisah yang berlaku. Seorang guru disiplin sebuah sekolah di Tenom terperanjat apabila berjaya membongkar kegiatan tidak bermoral sepasang pelajar tingkatan dua dalam sebuah tandas.

Dalam kejadian pada kira-kira jam 10.30 pagi, pelajar masing-masing berusia 14 tahun ditahan ketika berada dalam keadaan tidak terurus di dalam tandas sekolah berkenaan oleh guru disiplin yang kebetulan menyedari perbuatan mereka.

Pelajar terbabit juga sedang merakam aksi mereka dengan menggunakan telefon bimbit.

“Secara kebetulan guru disiplin sekolah terbabit yang melakukan rondaan melakukan pemeriksaan di tandas berkenaan sebelum menemui pasangan pelajar itu

Sepasang Pelajar 14 Tahun Kantoi ‘Main’ Dalam Tandas Sekolah
Menurut sumber, kejadian berlaku ketika waktu rehat apabila pelajar lelaki itu memanggil teman wanitanya ke tandas untuk melakukan hubungan seks.

“Hasil soal siasat, pelajar lelaki mengaku baru selesai melakukan seks dengan pelajar perempuan dan memaklumkan ia kali ketiga mereka melakukan hubungan seks di dalam tandas sekolah berkenaan,” katanya.

Sumber berkata, pihak sekolah kemudian memaklumkan kejadian itu kepada bapa pelajar perempuan sebelum membuat laporan polis.

Video Utama Telah Dipadam Demi Menjaga Maruh Keluarga Pelajar Terbabit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *